Onze showroom

We verwelkomen je graag in Rotterdam

Showroom Rotterdam

Ontdek de unieke wereld van Unique wonen, niet alleen via onze website, maar ook in onze prachtige showroom in Rotterdam aan de Pleinweg. Bij ons ben je altijd welkom voor deskundig interieuradvies, het bekijken van stofstalen of gewoon om je favoriete ontwerpen persoonlijk te ervaren. We staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw perfecte meubelstukken.


In onze meubelshowroom bieden wij ook een uitgebreide selectie meubelproducten aan, waaronder tafels, stoelen, eettafels, tapijten, eetbanken, matrassen, accessoires, fauteuils en poefs.

Product direct nodig? Ook dit is mogelijk. want we hebben een tal van producten direct uit voorraad leverbaar.

Van harte welkom in Rotterdam

Ontdek de unieke wereld van Unique wonen, niet alleen via onze website, maar ook in onze prachtige showroom in Rotterdam aan de Pleinweg.

ADRES

Pleinweg 177a
3081 JM
Rotterdam

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 9:00 – 18:00 uur
Vrijdag 9:00 – 21:00 uur
Zaterdag 9:00 – 18:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Contactgegevens

Telefoon: 010-7606161
Whatsapp: 06-18839593
E-mail: info@uniquewonen.com

Parkeren en bereikbaarheid

Bij onze showroom in Rotterdam kan je gemakkelijk in de straat parkeren. Daarbij hebben wij de showroom zo ingericht dat mensen met een rolstoel ook simpel naar binnen kunnen. Het grote voordeel is hierbij ook dat je slechts enkele meters van de ingang van onze showroom je auto kunt parkeren. Ook kan je onze winkel makkelijk met het openbare vervoer bereiken. De showroom bevindt zich dicht bij een bushalte, tramhalte en metrostation.

Bushalte Carnissesingel, Rotterdam met RET Frequentbus 70
Metrostation Zuidplein

Tramhalte Pleinweg, Rotterdam met RET Tram 2

Tot snel!

Tevreden klanten

Elly Duivenman

Ik heb mijn bed en 1 kast bij Unique gekocht ,wilde graag een dressoir was er niet van het zelfde model ,ben zelf aan het zoeken geweest en 2 kasten gevonden ,heb dat bij Unique gezegd en zij hebben ze voor mij besteld.vandaag 26 mei alles geleverd gehad ,door geweldig beleefde bezorgers ze hebben alles in elkaar gezet daarvoor lof alle troep meegenomen .Kort om een zeer klant vriendelijk bedrijf .dus van mij een dikke 10.

Elly Duivenman

Danielle Westerholt

Prachtige meubelset gekocht! Zeer Vriendelijke verkoper en na 6 weken alles netjes geleverd. Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben ondanks onze smalle toegang op de 2de verdieping onze meubels toch boven gekregen en netjes in elkaar gezet. Petje af voor deze mannen,echte toppers!!
Een dikke 10 voor Unique en hun bezorgers!!

Danielle Westerholt

Busra Yavuzyigitoglu

Goede service, klantvriendelijk, leuke zaak ..topjes ..👍

Busra Yavuzyigitoglu

Sem S

Meubels en bankstel gekocht, bankstel geheel naar eigen wens op maat laten maken. Heel klantvriendelijk en denken graag met je mee. Al met al top service!

Sem S

D.S. Ergenc

Een bankstel gekocht, alles naar onze wensen gedaan & nog steeds heel tevreden! Binnen 3 weken geleverd. Ik raad iedereen aan om hier meubels te kopen.

D.S. Ergenc