Retourneren

Retouren producten

Wil jij jouw bestelling bij ons retourneren? Op deze pagina leggen wij jou uit hoe dit proces bij ons in zijn werk gaat.

Nadat de retour bij Unique wonen gemeld is, vergoeden wij binnen 14 dagen alle betalingen die de consument gemaakt heeft betreft het geretourneerde product. Heb je de meubelen laten bezorgen? Houdt er wel rekening mee dat de retourkosten van het product voor eigen rekening zijn.

De terugbetaling zal door Unique wonen teruggestort worden naar de klant, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is uiteraard kosteloos voor de klant.

Voldoet jouw online aankoop aan al onze retour eisen? Stuur dan een mail naar info@uniquewonen.com. We nemen zo snel mogelijk contact op.

winkel aankoop retourneren

Heb je een aankoop gedaan in de winkel en wil je deze retourneren? Voor aankopen in onze winkel is de afkoelingsperiode van 14 dagen niet van kracht. Je hebt in onze winkel het artikel immers kunnen zien en testen en advies erover kunnen krijgen. Je hebt daarom een bewuste aankoop gedaan met kennis van de product-specifieke eigenschappen. Ook wordt het product op maat geproduceerd. Om deze reden is het niet mogelijk om winkel aankopen te retourneren.

Is het product anders dan je hebt besteld? Dan kun je uiteraard wel contact opnemen met de winkel waar de aankoop is gedaan.

online aankopen retourneren

Heb je een aankoop gedaan in onze webshop? Dan is het mogelijk om binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen de artikelen van deze online bestelling te retourneren. Houdt wel rekening met een aantal voorwaarden waaraan jou retour moet voldoen.

Voorwaarden retourneren online bestelling
  • Het artikel is gekocht via onze webshop en betreft een voorraad product. Voor producten die op maat zijn geproduceerd en daardoor speciaal voor jou zijn vervaardigd geldt een ander retourbeleid. Hierbij geldt geen afkoelingsperiode van 14 dagen.
  • De retour moet binnen de afkoelingsperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst van het artikel, aangemeld zijn.
  • Het retourneren van artikelen is alleen toegestaan wanneer deze ongebruikt zijn en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd kunnen worden.
  • Het product kun je retourneren bij het filiaal waar je jouw aankoop hebt gedaan. Is het artikel te groot om zelf te retourneren? Dan halen wij jouw aankoop bij jou thuis op voor € 150,-
Maatwerk aankopen

Maatwerk bestellingen kunnen niet geannuleerd, teruggebracht of geruild worden. Wij maken geen uitzonderingen op dit beleid.

Dit beleid geldt ook voor maatwerk bestellingen die online worden afgerekend en bevestigd.

Retouradres

Ambachtsstraat 1, 3176 PR Poortugaal

De retour stappen in het kort

Stap 1 | Controleer Retourvoorwaarden

Controleer of je voldoet aan alle retourvoorwaarden voordat je verdergaat.

Stap 2 | Retourzending voorbereiden

Geef je retourzending aan via de mail en maak de producten gereed voor verzending.

Stap 3 | Retourzending verzenden

Geef de retourzending aan bij een bezorgdienst of laat het ophalen door onze bezorgdienst.

Op al onze bestellingen gelden de algemene voorwaarden!