Over ons

In onze werkplaats maken we de mooiste meubels, speciaal voor jou.

2000 + producten

50 + collega's

100% eigen productie

Uit eigen werkplaats

We produceren al jaren de meubelstukken in onze eigen werkplaats. Door direct te leveren uit onze eigen werkplaats kunnen we de beste meubels leveren, voor een betaalbare prijs. Bovendien zijn meubels écht onze passie en vinden we het dan ook geweldig om deze met onze eigen handen, speciaal voor jou te maken.
 
Onze specialiteit bij Unique wonen blijft het produceren van bankstellen en bedden. Naast deze producten kun je bij ons ook stoelen, eetkamerbanken, tafels en diverse andere op meubels vinden om je interieur volledig naar wens in te richten.

Wij zijn Unique wonen

Voor ons is ‘thuis’ synoniem aan vertrouwdheid, veiligheid en gezelligheid. Het is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, toch? Authenticiteit is een wezenlijk onderdeel van persoonlijkheid, en wij geloven dat je interieur dit ook moet uitstralen om jou dat echte thuisgevoel te geven.

Bij ons stel je je eigen meubels samen, van de afmetingen tot het materiaal en de kleur. Op die manier brengen we persoonlijke smaak samen met innovatie en design. Unique wonen biedt kwaliteit zonder tussenpersonen en zelf te produceren. In onze winkel creëren we een unieke ervaring bij het bekijken van de meubels.

Experts in wat we doen

Unique wonen is een jong bedrijf dat zich continu blijft vernieuwen. Naast dat onze producten handgemaakt zijn, vinden we innovatie en design namelijk ook erg belangrijk. Zo spot je bij ons elke keer weer verrassende producten. Inmiddels heeft Unieke wonen meer dan 30 mensen in dienst, 1 showrooms en is het assortiment flink uitgebreid. Uniek wonen levert de beste producten op maat tegen een eerlijke prijs.

Duurzaamheid

Bij Uniek wonen koesteren we een diepe liefde voor hout en koudschuim! Maar als fervente gebruikers van deze benodigde materialen realiseren we ons ook dat we een serieuze verantwoordelijkheid dragen op het gebied van duurzaamheid. We produceren onze bekende banken en bedden met het beste hout en koudschuim, waarbij duurzaamheid onze hoogste prioriteit heeft. Zo  dragen wij bij aan duurzaamheid.