Disclaimer voor Unique wonen

Intellectueel eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Onze algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing op webshop aankopen op www.uniquewonen.nl. Voor aankopen in onze winkels gelden andere voorwaarden. Vraag in onze winkels naar de voorwaarden.

Voor aankopen op afstand is de ‘Wet Bescherming Consument bij Koop op Afstand’ van kracht.  

Voorbehoud

  • Prijzen, maten, afmetingen zijn indicatief en niet bindend. Veel meubelen worden met de hand gemaakt, kleine afwijkingen in maatvoering zijn mogelijk. Overige productinformatie is onder voorbehoud van vergissingen, zet- en drukfouten. 
  • Kleuren op de afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van het daadwerkelijke product. 
  • Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt je hiervan direct op de hoogte gesteld en zal Unique wonen, alles in het werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht Unique wonen door overmacht niet kunnen leveren dan komt jouw bestelling te vervallen.  

Prijs

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. 
N.B. Bij aankopen in de showroom van Unique wonen gelden andere tarieven en voorwaarden voor bezorging.  

Betaling

Het is mogelijk om te betalen middels iDeal en Creditcard
Bij deze betalingen wordt het factuurbedrag direct van de koper zijn/haar rekening afgeschreven. 
Dit bedrag zal direct op de bankrekening van Unique wonen worden bijgeschreven. 
Zodra de betaling is ontvangen zal de webshop order in verwerking gaan. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen.

 

Benieuwd naar meer?